proyék

  • FLOATING PROJECT REFERENCE

    RUJUKAN PROYEK NGAMUNG

    Ngambang Project ● Kapasitas dipasang: 15MWp ● kategori produk: Ngambang Gunung
    Maca deui
  • FLOATING PROJECT REFERENCE

    RUJUKAN PROYEK NGAMUNG

    Ngambang Project ● Kapasitas dipasang: 15MWp ● kategori produk: Ngambang Gunung
    Maca deui
  • FLOATING PROJECT REFERENCE

    RUJUKAN PROYEK NGAMUNG

    Proyék ngambang di Thailand ● Kapasitas dipasang: 8MWp ● Kategori produk: Gunung ngambang ● Waktos konstruksi: Juli 2016
    Maca deui
  • FLOATING PROJECT REFERENCE

    RUJUKAN PROYEK NGAMUNG

    Proyék ngambang di Hungaria ● Kapasitas dipasang: 5MWp ● Kategori produk: Gunung ngambang ● Waktos konstruksi: Agustus 2017
    Maca deui
  • PROJECT REFERENCE – BIPV

    REFERENCE PROYEK - BIPV

    Proyék BIPV di Swedia ● Kapasitas dipasang: 120KWp ● Kategori produk: hateup BIPV ● waktos konstruksi: 2018
    Maca deui
  • PROJECT REFERENCE – SOLAR GROUND MOUNT

    RUJUKAN PROYEK - GUNUNG TANAH SURYA

    Project Airport Malaysia (Proyék Airport munggaran) ● Kapasitas dipasang: 5,8 MWp ● Kategori produk: hateup logam Gunung ● waktos konstruksi: 2013 ● Mitra: SunEdison ...
    Maca deui