Warta Industri

  • Kaunggulan jeung kalemahan masang panels surya dina hateup logam

    Kaunggulan jeung kalemahan masang panels surya dina hateup logam

    hateup logam anu gede pikeun solar, sabab boga kaunggulan handap.lAwét sareng awét lNgeunteung sinar panonpoé sareng ngahémat artos Gampang dipasang Durasi panjang Hateup logam tiasa tahan dugi ka 70 taun, sedengkeun shingles komposit aspal diperkirakeun ngan ukur 15-20 taun.Hateup logam ogé ...
    Maca deui
  • Pangwangunan pembangkit listrik tanaga surya di Swiss Alps Terus perang sareng oposisi

    Pangwangunan pembangkit listrik tanaga surya di Swiss Alps Terus perang sareng oposisi

    Pamasangan pembangkit listrik tanaga surya skala badag di Swiss Alps bakal greatly ngaronjatkeun jumlah listrik dihasilkeun dina usum tiris jeung ngagancangkeun transisi énergi.Kongrés sapuk telat bulan kamari pikeun ngaléngkah rencana éta dina cara anu sedeng, ngantunkeun kelompok lingkungan oposisi ...
    Maca deui
  • Kumaha cara damel rumah kaca surya?

    Kumaha cara damel rumah kaca surya?

    Naon anu dipancarkeun nalika suhu naék di rumah kaca nyaéta radiasi gelombang panjang, sareng kaca atanapi pilem plastik rumah kaca sacara efektif tiasa ngahalangan radiasi gelombang panjang ieu tina dissipated ka dunya luar.Leungitna panas di rumah kaca utamana ngaliwatan convection, kayaning t ...
    Maca deui
  • Runtuyan bracket hateup - Metal adjustable suku

    Runtuyan bracket hateup - Metal adjustable suku

    Sistim tatasurya suku adjustable logam téh cocog pikeun sagala rupa jenis roofs logam, kayaning bentuk Ngonci orientasi tegak, wangun wavy, wangun melengkung, jsb Metal suku adjustable bisa disaluyukeun jeung sudut nu beda dina rentang adjustment, nu mantuan pikeun ngaronjatkeun laju nyoko. tanaga surya, nampi ...
    Maca deui
  • Stasion listrik photovoltaic ngambang cai

    Stasion listrik photovoltaic ngambang cai

    Dina taun-taun ayeuna, kalayan paningkatan ageung stasiun listrik fotovoltaik jalan, aya kakurangan sumber daya lahan anu tiasa dianggo pikeun pamasangan sareng konstruksi, anu ngabatesan pangwangunan salajengna tina pembangkit listrik sapertos kitu.Dina waktu nu sarua, cabang séjén tina photovoltaic te ...
    Maca deui
  • 1,46 triliun dina 5 taun!Pasar PV panggedéna kadua ngalangkungan target énggal

    1,46 triliun dina 5 taun!Pasar PV panggedéna kadua ngalangkungan target énggal

    Dina 14 Séptémber, Parlemén Éropa ngaluluskeun Undang-Undang Pangwangunan Énergi Renewable kalayan 418 sora anu ngadukung, 109 ngalawan, sareng 111 abstain.RUU naékkeun targét pangwangunan énérgi renewable 2030 ka 45% tina énergi ahir.Deui dina 2018, Parlemén Éropa parantos netepkeun 2030 énergi anu tiasa diperbaharui ...
    Maca deui