Naon stasiun kakuatan photovoltaic disebarkeun?Naon karakteristik pembangkit listrik photovoltaic anu disebarkeun?

pembangkit listrik photovoltaic disebarkeun biasana nujul kana pamakéan sumberdaya desentralisasi, pamasangan skala leutik, disusun di sabudeureun sistem generasi kakuatan pamaké, éta umumna disambungkeun ka grid handap 35 kV atawa tingkat tegangan handap.pembangkit listrik photovoltaic disebarkeun nujul kana pamakéan modul photovoltaic, konversi langsung tanaga surya kana listrik disebarkeun sistem pembangkit listrik photovoltaic.

Sistem pembangkit listrik PV anu paling seueur dianggo nyaéta proyék pembangkit listrik PV anu diwangun dina atap gedong kota, anu kedah dihubungkeun ka jaringan umum sareng nyayogikeun listrik ka konsumén caket dieu sareng jaringan umum.Tanpa dukungan jaringan umum, sistem anu disebarkeun henteu tiasa ngajamin reliabilitas sareng kualitas listrik pikeun konsumén.

99

Karakteristik pembangkit listrik photovoltaic disebarkeun

1. kakuatan kaluaran relatif leutik

Pembangkit listrik terpusat tradisional sering ratusan rébu kilowatt atanapi bahkan jutaan kilowatt, aplikasi skala parantos ningkatkeun ékonomi na.Desain modular pembangkit listrik photovoltaic nangtukeun yén skala na tiasa ageung atanapi alit, sareng kapasitas sistem photovoltaic tiasa disaluyukeun dumasar kana sarat situs.Sacara umum, kapasitas proyék pembangkit listrik PV anu disebarkeun aya dina sababaraha rébu kilowatt.Beda sareng pembangkit listrik terpusat, ukuran pembangkit listrik PV gaduh pangaruh sakedik kana efisiensi pembangkitan listrik, janten dampak kana ékonomina ogé leutik pisan, balikna investasi sistem PV leutik henteu langkung handap tibatan anu ageung.

2. polusi téh leutik, sarta mangpaat lingkungan anu beredar.

Proyék pembangkit listrik photovoltaic disebarkeun dina prosés pembangkitan listrik, teu aya bising, tapi ogé moal ngahasilkeun polusi hawa sareng cai.Sanajan kitu, perlu nengetan disebarkeun photovoltaic jeung lingkungan urban sabudeureun tina ngembangkeun ngagabung, dina pamakéan énérgi bersih, tempo perhatian masarakat pikeun kaéndahan lingkungan urban.

3. Bisa alleviate tegangan listrik lokal ka extent tangtu

Pembangkit listrik photovoltaic anu disebarkeun ngagaduhan kaluaran listrik anu paling luhur salami siang, ngan nalika jalma-jalma ngagaduhan paménta listrik anu paling ageung salami ieu.Sanajan kitu, kapadetan énergi pembangkit listrik photovoltaic disebarkeun relatif low, kakuatan unggal méter pasagi sistem pembangkit listrik photovoltaic disebarkeun ngan ngeunaan 100 watt, gandeng ku watesan wewengkon hateup wangunan cocog pikeun pamasangan modul photovoltaic. jadi pembangkit listrik photovoltaic disebarkeun teu bisa fundamentally ngajawab masalah tegangan listrik.

98


waktos pos: May-19-2022