Carport baja karbon tahan cai

Carport cantilever baja karbon tahan cai cocog pikeun kaperluan parkir ageung, sedeng sareng alit.Sistim waterproof megatkeun masalah nu carport tradisional teu bisa solokan.

10

Pigura utama carport dijieunna tina baja karbon-kakuatan tinggi, sarta rel pituduh na sistem waterproof dirancang kalayan alloy aluminium.Minuhan kabutuhan palanggan pikeun kaamanan, betah instalasi sareng estetika.Lamun hujan jeung perlu solokan, cai bakal ngalir kana talang ti sabudeureun panel, lajeng ngalir kana eaves handap sapanjang talang.

11

Kurung carport nganggo desain struktur kantilever khusus, anu ngagaduhan penampilan anu saé sareng dina waktos anu sami ngahindarkeun bracket anu ngahalangan panto sareng ngirangan nabrak.Leuwih ti éta, sababaraha kandaraan bisa kalawan bébas digabungkeun salaku hiji unit pikeun maksimalkeun pungsi pamakéan spasi.Duanana parkir kulawarga sareng parkir mobil ageung sayogi.

 


waktos pos: Apr-29-2022