Naha pabrik PV anjeun siap kanggo usum panas?

Giliran cinyusu jeung usum panas nyaéta periode cuaca convective kuat, dituturkeun ku usum panas panas ogé dibarengan ku suhu luhur, hujan beurat jeung kilat jeung cuaca sejen, hateup pembangkit listrik photovoltaic ieu subjected kana sababaraha tés.Janten, kumaha urang biasana ngalakukeun padamelan anu saé pikeun ngatur ukuran pikeun mastikeun operasi stabil pembangkit listrik fotovoltaik, pikeun mastikeun pendapatan?

详情页logo

Pikeun suhu luhur dina usum panas

1, Nengetan beberesih sarta clearing ngiuhan dina stasiun kakuatan, ku kituna komponén anu salawasna dina kaayaan ventilasi jeung dissipation panas.

2, Punten ngabersihan pembangkit listrik dina isuk-isuk awal atanapi sonten, ngahindarkeun waktos suhu anu cerah sareng luhur dina siang sareng sonten, sabab penyejukan anu ngadadak bakal ngajantenkeun panel kaca modul gaduh bédana suhu sareng aya kamungkinan retakan. panel.Ku alatan éta, anjeun kedah milih isuk-isuk awal sareng sore nalika suhu langkung handap.

3. Suhu anu luhur tiasa nyababkeun sepuh komponén internal inverter, janten penting pisan pikeun mastikeun yén inverter ngagaduhan ventilasi anu saé sareng kaayaan dissipation panas.Inverter dasarna dipasang di luar.Nalika masang inverter, nempatkeun éta dina tempat anu tiis pikeun nyegah sinar panonpoé langsung, sapertos tukang modul atanapi handapeun eaves, sareng tambahkeun piring panutup pikeun instalasi luar pikeun mastikeun ventilasi sareng dissipation panas inverter.

Pikeun usum hujan badai

Jumlah badag cai hujan bakal soak kabel sarta modul, ngabalukarkeun insulasi ka deteriorate, sarta lamun megatkeun, éta bakal langsung ngakibatkeun gagalna pikeun ngahasilkeun listrik.

Lamun imah anjeun hateup pitched, éta bakal boga kapasitas drainase kuat, jadi punten ulah salempang;lamun éta hateup datar, Anjeun kudu mariksa stasiun kakuatan remen.Catetan: Nalika mariksa operasi sareng pangropéa dina dinten hujan, ulah aya operasi listrik anu teu nganggo pakarang, ulah noél inverter, komponén, kabel sareng terminal langsung nganggo panangan anjeun, anjeun kedah ngagem sarung tangan karét sareng sapatu karét pikeun ngirangan résiko kejutan listrik.

Pikeun kilat dina usum panas

Fasilitas panyalindungan kilat tina pembangkit listrik photovoltaic ogé kedah ditaliti sacara rutin.Dina tahap ieu ukuran panyalindungan kilat, cara anu paling efektif sareng nyebar nyaéta nyambungkeun bagian logam tina alat listrik ka bumi.Sistem grounding diwangun ku opat bagian: alat grounding, awak grounding, garis bubuka sareng bumi.Hindarkeun overhauling alat-alat listrik sareng garis nganggo panangan kosong, ngagem sarung tangan karét anu diisolasi, ati-ati kana résiko kejutan listrik, sareng nyandak ukuran ngalawan suhu anu luhur, badai hujan, angin topan sareng sambaran kilat.

Cuaca teu bisa diprediksi, ningkatkeun pamariksaan sareng pangropéa pembangkit listrik, sacara efektif tiasa nyingkahan kagagalan atanapi kacilakaan, pikeun mastikeun yén pendapatan pembangkit listrik.Anjeun tiasa ngalaksanakeun operasi sederhana sareng pangropéa pembangkit listrik dina waktos biasa, atanapi anjeun tiasa nyerahkeun pembangkit listrik ka insinyur operasi sareng pangropéa profésional pikeun uji sareng pangropéa.


waktos pos: May-13-2022