Tentang Kami

Profil Perusahaan

Diadegkeun dina 2011
Modal kadaptar:CNY 11.000.000
Jumlah karyawan 250+ (Kantor: 50+, Pabrik: 200)
Kantor:Distrik Jimei, Xiamen, Fujian, Cina
Pabrik:Pabrik fabrikasi Xiamen10000㎡, pabrik bahan aluminium Quanzhou
Kapasitas produksi taunan:2GW+

Diadegkeun dina 2011, Xiamen Solar First Energy Technology Co., Ltd mangrupikeun perusahaan téknologi canggih global anu khusus dina R&D, manufaktur sareng pamasaran sistem pemasangan surya sapertos racking solar, tracking, floating sareng sistem BIPV.
Saprak ngadeg, kami geus salawasna geus adhering kana tujuan ngamekarkeun énergi anyar dina abad ka-21, ngalayanan publik, sarta promosi inovasi téhnologi énergi.Kami komitmen kana aplikasi produk tanaga surya sareng angin dina sagala rupa widang.Kami nganggap kualitas salaku kahirupan perusahaan.
Solar First geus meunang pangakuan lega tur wilujeng sumping ti pamaké dedicated na ti sagala lapisan kahirupan di imah jeung di mancanagara.Jaringan penjualan perusahaan henteu ngan ukur sumebar ka sakuliah nagara, tapi ogé ngagaduhan produk anu diékspor ka langkung ti 100 nagara sareng daérah sapertos Amérika Serikat, Kanada, Italia, Spanyol, Perancis, Jepang, Koréa Kidul, Singapura, Thailand, Malaysia, Vietnam. jeung Israel jsb, kalawan téhnologi kabuktian jeung pangalaman dina exporting jeung nanganan sistem solar ningkatna.
Kami komitmen pikeun ngahontal tingkat kapuasan palanggan anu terus-terusan ku ningkatkeun kualitas produk énergi anu tiasa dianyari, panalungtikan sareng pamekaran, desain, fabrikasi sareng rékayasa sareng jasa téknis.
Nganteurkeun produk sareng jasa ka adat dina kualitas luhur dina waktosna.
Nyayogikeun solusi téknis anu tiasa dipercaya pikeun ngabantosan para nasabah kami pikeun menangkeun proyék sareng masang sareng ngoperasikeun rencana tanaga surya.
Ngamutahirkeun terus desain sareng téknik.
Ngalaksanakeun pelatihan internal rutin ngeunaan kaahlian lemes sareng keras pikeun ningkatkeun kompetensi profésional sadaya karyawan sareng agén
Langkung ti 15 taun pangalaman industri kalayan pangalaman sareng téknologi anu kabuktian

dxt
k